YHDESSÄ OLEMME SAAVUTTANEET

yli 100 miljoonan euron säästöt
Slider

Toimimme käytännössä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat, globaalilla areenalla. Eniten Suomessa ja Itämeren alueella, mutta säännöllisesti myös Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Vedämme projekteja ja valmennuksia suomeksi ja englanniksi, ymmärrämme ruotsia ja norjaa, venäjäksikin olemme tulkin kanssa toteuttaneet kymmeniä valmennuspäiviä menestyksellisesti.

LSS Master Black Belt Risto Lintula

Think global, act local.

Toimialat tai toiminnot, joissa olemme asiakkaitamme tukeneet:

• Valmistava teollisuus
• Palveluteollisuus
• Logistiikka ja kuljetus
• Suunnittelu ja ohjelmointi
• Terveydenhuolto
• Hallinnolliset palvelut
• Julkiset palvelut
• Taide ja elämys

Käytännön kehittämisessä, eri toiminnoissa ja osastoilla erot eri toimialojen välillä ovat loppujen lopuksi pienet. Teollinen toimija on nykyään jopa suuremmalta osin palveluntuottaja ja täysin riippuvainen logistiikka- ja hallintoprosessien sujuvuudesta. Samoin perinteinen palveluyritys, jossa arvo luodaan totuuden hetkellä, asiakaskohtaamisessa, on enenevässä määrin riippuvainen teollisesti toimivasta prosessikoneestaan ja E2E -johdetusta ydinprosessista.

Jokainen organisaatio on kooste ydintehtävää toteuttavasta pääprosessista ja sitä tukevista omista ja ulkoa ostetuista toiminnoista. Haasteena on ymmärtää, miten yhdistää toiminnan kehittämisessä luovuus ja uudistumiskyky ja samalla tehokkuus ja vakiomuotoisuus. Ja optimoida ydintekeminen läpi koko tunnistetun asiakaskokemuksen, läpi kaikkien rajapintojen ja vaiheiden. Me npi:läiset olemme rutinoituneita tuossa auttamaan.

Asiakkaan suusta – NPI:stä ja npi:läisistä sanottua

"Paras valmennuskokonaisuus, johon olen 25 vuoden työurani aikana osallistunut. Tuki erittäin hyvin minulle annetun kehitysprojektin tekemistä ja laajensi näkemyksiäni."

"Kiitos tuloksellisesta yhteistyöstä ja tuesta. Ohjelman suunnittelusta, räätälöinnistä meille ja ylimmän johdon yhteistyöstä saanut tosi positiivista palautetta."

"Saamme NPI:lle maksetut palkkiot säästöinä ja hyötyinä takaisin yli 20-kertaisesti jo ensimmäisen vuoden aikana."

"Innostava valmentaja, valtava kokemus ja tietotaito paistaa varmuutena. Laaja paketti, joka tarjosi paljon pohdittavaa. Eikä haittaa, että välissä on myös huumoria."

"Erittäin asiantunteva kouluttaja, jolla rauhallinen olemus ja syvä käytännön osaaminen. Välillä mentiin todella syvälle menetelmiin, mutta sitten kouluttaja veti asiat hyvin yhteen ja itsellenikin sovellettavaksi. Tästä on hyvä jatkaa!"

"Yksi parhaista kouluttajista, joiden opissa olen koskaan ollut. Osallisti porukkaa mukavalla tavalla ja simulaatio-harjoitus ihan huippu!"

Ota yhteyttä