Kouluttajiemme syvällinen ja monipuolinen kokemus mahdollistaa käytännönläheisen tukemisen ja kehitysprojektien ohjaamisen

Laajasta Lean ja Six Sigma -koulutustarjonnastamme löydät eri tasoisia räätälöityjä koulutus- ja valmennusohjelmia

Tarjoamme verkko-, lähi- tai hybridivalmennuksia – myös englanniksi

Toteutamme Lean- ja Six Sigma -koulutuksia yrityksille, joiden tavoitteena on kehittää toimintaansa entistä paremmin vastaamaan kilpailuympäristön vaatimuksia ja asiakastarpeita. Koulutusten tavoitteena on auttaa yrityksiä sujuvoittamaan prosesseja, pienentämään kustannuksia, sekä parantamaan laatua, asiakastyytyväisyyttä ja tärkeiden sidosryhmien hyvinvointia.

Kysy lisää Lean- ja Six Sigma -koulutuksista

Osaava ja kokenut kehittämisen kumppani

Kouluttajiemme syvällinen osaaminen ja pitkä ja monipuolinen kokemus mahdollistavat johdon ja koulutettavien käytännönläheisen tukemisen ja kehitysprojektien ohjaamisen. Tavoittelemme aina asiakkaan kanssa yhdessä määriteltyjä toiminnallisia säästöjä ja parannuksia. Puolestamme puhuu parhaiten asiakkaidemme saavuttamat mitattavat taloudelliset hyödyt sekä kouluttajiemme saama erinomainen asiakaspalaute. Monille asiakkaillemme olemme pitkäaikainen kehittämiskumppani.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lean ja Six Sigma -koulutuksia moneen tarpeeseen

Laajasta Lean ja Six Sigma -koulutustarjonnastamme löydät eri mittaisia ja tasoisia, asiakastarpeeseen räätälöityjä koulutus- ja valmennusohjelmia. Koulutukset voivat olla johdolle suunnattuja lyhyitä tietoiskuja, muutamien päivien perustason työkalukoulutuksia tai vaativia, pitkäkestoisia sertifiointeihin tähtääviin GB- tai BB-valmennuksia. Toimimme valmentajina myös Aalto University Executive Educationin Lean ja Six Sigma -valmennuksissa.

Tarjoamme koulutuksia yritysten kaikille työntekijöille ylimmästä johdosta toteuttavaan työntekijään saakka. Tarjonnastamme jokainen löytää omaan tarpeeseensa sopivan koulutuksen. Kysy lisää suoraan osaavilta valmentajiltamme.

Valittavanasi on verkko-, lähi- tai hybridivalmennukset – myös englanniksi

Yritysten toiveiden mukaisesti koulutukset voidaan järjestää monikanavaisesti, käyttäen vaihtelevasti läsnäolopäiviä, etävalmennuksia ja e-learning ratkaisuja. Tehostamme opetustamme ryhmätöillä, testeillä ja mentoroinneilla. Voimme järjestää suurimman osan koulutuksistamme englanniksi ja palvella asiakkaitamme globaalisti.

Toteutamme myös Multi Client -valmennuksia, joihon osallistuu samanaikaisesti monta eri yritystä. Näissä suosituissa valmennuksissa yhdistyvät verkostoituminen, tiedonvaihto ja kustannustehokkuus.

Tutustu kattavaan Lean ja LSS -koulutustarjontaamme

Alta voit tutustua kattavaan koulutustarjontaamme.
Otathan yhteyttä, mikäli sinulla herää kysymyksiä.

Lean-menetelmät
Lean Six Sigma
LSS Green Belt
LSS Black Belt
Design for Six Sigma

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Voit kysyä lisää palveluistamme, varata ajan ilmaiseen konsultaatioon tai jättää meille yhteydenottopyynnön.



  Lisätietoja antaa

  Mika Koivisto

  Partner, LSS Master Black Belt. Tilastollinen analyysi, LSS-ohjelmat ja -koulutukset, kehitysprojektien tuki, Coaching.

  +358 40 709 6439
  mika@npi.fi

  LSS Black Belt Senior Advisor Toni Puhakka

  Toni Puhakka

  Senior Advisor, LSS Black Belt. Tuotekehitysprosessit, mittalaitteet ja toleranssisuunnittelu, laadunvarmistus.

  +358 50 487 6698
  toni@npi.fi

  Asiakaspalaute

  Paras valmennuskokonaisuus, johon olen 25 vuoden työurani aikana osallistunut. Tuki erittäin hyvin minulle annetun kehitysprojektin tekemistä ja laajensi näkemyksiäni.