Pitkän kokemuksemme avulla löydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivat menetelmät

Työkalupakkiimme kuuluu satoja kehitystekniikoita

Toimintatapamme varmistavat pysyvän muutoksen

Yrityksen liiketoiminnan kehittäminen on elossapysymisen ehto. Mikäli yritys ei kehity, kilpailijat ajavat ohi. Kaikkia yritysjohtajia yhdistää samat huolet: miten voimme toimia fiksummin, poistaa hukkaa, vähentää päällekkäistä tekemistä sekä kehittää tehokkaampia toimintatapoja niin, että työntekijämme viihtyvät ja asiakkaamme kiittävät.

Tuemme tulosvastuullisia johtajia ja prosessien omistajia muutoksen johtamisessa. Tarpeet voivat liittyä yksittäiseen arvoketjuun, tulosyksikköön tai laajempaan liiketoimintaan. Tarjoamme Coaching-palvelua, jossa sparraamme johtamismenetelmiä, Operational Excellence (OPEX) kehitystä ja Lean-menetelmien jalkautusta.

Kysy yritystoiminnan kehittämisestä

Olemme auttaneet yrityksiä muun muassa

 • arvioimaan johtamisjärjestelmiään
 • rakentamaan uusia tai kehittämään olemassa olevia johtamisrakenteita
 • ottamaan käyttöön uusia johtamismenetelmiä
 • organisoimaan jatkuvan parantamisen ja kehittämisen toimintoja
 • luomaan räätälöityjä operatiivisen toiminnan käsikirjoja
 • rakentamaan edistymistä kuvaavia Lean Maturiteettimalleja
 • jalkauttamaan Lean-ajattelua ja ottamaan käyttöön Lean-menetelmiä

Toimintatapamme tähtäävät pysyvään muutokseen

Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu. Pysyvä ja kestävä kehittyminen edellyttää muutosta yrityksen johtamistavoissa ja -menetelmissä.

Autamme tulosvastuullisia johtajia ja avainhenkilöitä miettimään, miten johtamisen rakenteita ja johtamiskäyttäytymistä olisi syytä uudistaa. Luomme edellytyksiä, millä koko organisaatiota valmennetaan muutokseen ja sen toteuttamiseen.

Lue lisää johtamisen kehittämisestä

Laajasta työkalupakistamme valitsemme sopivimmat menetelmät

Riippuen tarpeesta, OPEX ja Lean-menetelmien ja Maturiteettimallin käyttöönotto voi olla parhain vaihtoehto tilanteen ratkaisuun. Toisinaan tavoitteiden terävöittäminen Hoshin Kanri -menetelmän avulla tarjoaa kokonaisvaltaisimman tavan suunnata yrityksen kehittämistoimintaa.

Koska työkalupakkimme kuuluu satoja erilaisia kehitystekniikoita, pystymme pitkän kokemuksemme ansiosta yhdistämään ja soveltamaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiviä menetelmiä.

Täältä voit lukea lisää jatkuvasta parantamisesta

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Voit kysyä lisää palveluistamme, varata ajan ilmaiseen konsultaatioon tai jättää meille yhteydenottopyynnön.  Lisätietoja antaa

  Juhani Vuola

  Partner, LSS Black Belt. Johtamisjärjestelmät ja strategian jalkauttaminen, tuotannon kehittäminen hands-on, Opex, Lean, QEHS ja vastuullisuus, mentorointi, Interim.

  +358 40 7060 391
  juhani@npi.fi

  Asiakaspalaute

  caret-down caret-up caret-left caret-right

  Kiitos tuloksellisesta yhteistyöstä ja tuesta. Ohjelman suunnittelusta, räätälöinnistä meille ja ylimmän johdon yhteistyöstä saanut tosi positiivista palautetta.