Jalkaudumme tekijöiden pariin ja ratkomme ongelmia käytännössä

Varmistamme tehokkaan tuen osallistavilla kehittämistyöpajoilla

Autamme yrityksiä ratkaisemaan haasteitaan tosiasioihin perustuen

Yrityksen arjessa on runsaasti tilanteita, jotka estävät tehokkaan liiketoiminnan ja suunnitelmien toteutumisen. Ovatko yrityksesi prosessit läpinäkyviä? Esiintyykö tekemisessä pullonkauloja? Ovatko materiaalivirrat optimoituja? Miten yhteistyö toimii yli rajapintojen? Ovatko käytetyt toimintamallit parhaat mahdolliset?

Me autamme yrityksiä kehittämään arjen liiketoimintaa ja toteuttamaan muutosprosesseja, joiden tavoitteena on mahdollisimman sujuvat, tehokkaat ja kannattavat prosessit.

 

Asiantuntijamme voivat tarjota tukea

 • arjen johtamistilanteiden vahvistamisessa
 • kehittämisprojektien toteutuksissa
 • tiedolla johtamisessa
 • datan keräämisessä ja analysoimisessa
 • tilastollisen ajattelun hyödyntämisessä
 • pullonkaulojen ja ongelma-alueiden tunnistamisessa
 • ongelmanratkaisuprojektien varmistamisessa

Toimintatapamme: Aina asiakkaan kanssa yhteistyössä

Toimimme aina yhteistyössä asiakkaan asiantuntijatiimin, prosessin omistajan ja keskeisten sidosryhmien kanssa, organisaatiolle parhaiten sopivassa roolissa. Jalkaudumme tekijöiden pariin prosesseihin ja autamme henkilöstöä kehittämään toimintaa ja ratkomaan ongelmia käytännön työssä.

Kun kyse on arjen haasteista, toimimme usein esihenkilöiden tai projektipäälliköiden aisaparina.

Työkalumme: Osallistavat kehittämistyöpajat ja sitouttavat prosessisimulaatio

Tehokkaan kehitystyön välineinä käytämme Kaizen Event -tyyppisiä osallistavia työpajoja ja sitouttavia prosessisimulaatioita. Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan yrityksen haasteita systemaattisesti ja perustamaan päätökset tosiasioihin.

Tuemme yrityksiä myös pitkäkestoisissa projekteissa

Tarjoamme myös pitkäkestoista asiantuntijatukea, esimerkiksi tunnistetun ongelmaprosessin tai alihankkijan kyvykkyyden kehittämisessä.

Kun yrityksenne tarvitsee ammattilaista kehittämään tuotannon tai asiantuntijatyön suorituskykyä tai johtamaan kokonaista yksikköä, tarjoamme Interim-palveluita jopa vuoden pituisiin toimeksiantoihin.

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Voit kysyä lisää palveluistamme, varata ajan ilmaiseen konsultaatioon tai jättää meille yhteydenottopyynnön.  Lisätietoja antaa

  Johtamisjärjestelmät ja muutosohjelmat, Opex / Lean deployment, arvoketjut ja virtauksen kehittäminen.

  Risto Lintula

  Partner, LSS Black Belt. Johtamisjärjestelmät ja muutosohjelmat, Opex / Lean Deployment, arvoketjut ja virtauksen kehittäminen.

  +358 400 703 346
  risto@npi.fi

  Asiakaspalaute

  caret-down caret-up caret-left caret-right

  Kiitos tuloksellisesta yhteistyöstä ja tuesta. Saimme ohjelman suunnittelusta, räätälöinnistä ja yhteistyöstä ylimmän johdon kanssa tosi positiivista palautetta.